Sosiaalisen median
sisällöntuotanto

Saavuta somemarkkinoinnin tavoitteet säännöllisen ja ulkoistetun
sisällöntuotannon avulla.

Saat meiltä valmiit palvelupaketit tai somesisällöt toimeksiantona
- aina räätälöidysti ja tarpeidesi mukaan.

Sosiaalisen median palvelupaketit

Valitse yrityksesi tarpeita parhaiten vastaava paketti ja räätälöimme sen haluamaksesi.

Kaikkiin paketteihin kuuluu alkukartoitus, joka pidetään etäpalaverina. Alkukartoituksessa tutustumme yritykseesi ja sen toimialaan sekä analysoimme somekanavien nykyisen tilanteen. Laadimme alkukartoituksen pohjalta uuden somestrategian, jossa otetaan huomioon havaitut haasteet ja mahdollisuudet. Saat valita pakettiin haluamasi sosiaalisen median kanavat (Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok). Jos haluat perustaa yrityksellesi uuden somekanavan, teemme sen puolestasi. Saat myös päättää, kuinka monta julkaisua haluat kuukaudessa. Julkaisut ideoidaan yhdessä suunnittelupalaverissa (kesto n. 1 t), joka pidetään etänä vähintään kerran kuukaudessa.

Paketteihin sisältyy lisäksi valokuvaus, jossa julkaisuihin tulevat kuvat kuvataan etukäteen yhden päivän aikana. Kuvauksen laajuus riippuu valitusta paketista mutta se optimoidaan vastaamaan sovittuja julkaisumääriä. Kuville tehdään pieni käsittely ja ne saa halutessaan itselleen muuhunkin käyttöön. Yhteisömanagerointi on vuorovaikutusta seuraajien kanssa eli yritykselle tulleisiin kommentteihin ja viesteihin vastaamista, jolla varmistetaan aktiivinen asiakaspalvelu. Teemme yhteisömanagerointia vähintään 30 min / vko. Maksettua mainontaa (sis. veloitus asiakkaan kortilta) tehdään aina halutessasi - voimme tehdä yksittäisiä mainoksia tai pidempiä mainoskampanjoita tehostamaan myyntiäsi.

Seuraamme somekanavien analytiikkaa kuukausittain ja raportoimme tulokset, joiden perusteella teemme tarvittavat korjausliikkeet ajoissa.

Paketin lopullinen hinta määräytyy sovittujen sisältöjen mukaan.

Some
Kajo

Alk. 400 € / kk
+ alv 24 %

● 1 kanava
● Alkukartoitus ja somestrategia
● 4-8 julkaisua / kk
● Pieni somekuvaus
● Yhteisömanagerointi
● Suunnittelupalaverit
● Maksettu mainonta
● Analytiikka ja tulosten raportointi

Pyydä tarjous

Some
Sarastus

Alk. 600 € / kk
+ alv 24 %

● 2-3 kanavaa
● Alkukartoitus ja somestrategia
● 6-10 julkaisua / kk
● Somekuvaus
● Yhteisömanagerointi
● Suunnittelupalaverit
● Maksettu mainonta
● Analytiikka ja tulosten raportointi

Pyydä tarjous

Some
Valo

Alk. 800 € / kk
+ alv 24 %

● 3-4 kanavaa
● Alkukartoitus ja somestrategia
● 8-12 julkaisua / kk
● Iso somekuvaus
● Yhteisömanagerointi
● Suunnittelupalaverit
● Maksettu mainonta
● Analytiikka ja tulosten raportointi

Pyydä tarjous

Yrittäjä, ovatko somekanavasi aktiiviset mutta sisällöillä ei tavoiteta oikeaa kohderyhmää tai seuraajamäärät eivät kasva säännöllisestä julkaisutahdista huolimatta?

Tutustu somestrategia-palveluumme!

Somestrategia-palvelussa luomme täysin uudet suuntaviivat yrityksesi somekanaville, jotta voit tehdä somea menestyksekkäästi itse ilman pitkiä ja kalliita somekursseja. Pidämme aluksi starttipalaverin tietokoneen välityksellä, jonka aikana tutustumme yritykseesi ja sen toimialaan. Käymme läpi kanavien lähtötilanteen ja annamme niille mahdolliset korjausehdotukset.

Määrittelemme kohderyhmän ja asetamme tavoitteet, jotka pyritään strategian avulla saavuttamaan. Analysoimme olemassa olevat haasteet ja mahdollisuudet, jotta saat selkeän käsityksen siitä, mikä toimii ja mikä ei. Lopuksi annamme yrityksellesi sopivia julkaisuideoita kuukaudeksi, jotta sometekemisesi lähtisi lennokkaasti nousuun.

Palvelu on suunniteltu erityisesti pienyrittäjille, joilla ei ole varaa ulkoistaa sisällöntuotantoaan mutta jotka haluavat silti tehdä tavoitteellista, kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä ja kasvattaa tunnettuuttaan sosiaalisen median avulla. Palvelu sopii myös aloittelevalle yrittäjälle, jolla ei ole entuudestaan kokemusta digitaalisesta markkinoinnista tai somestrategian laatimisesta.

Some
STRATEGIA

149 € 49 €
+ alv 24 %

Tarjous voimassa 20.3.2023 asti
● Starttipalaveri
● Kanavien lähtötilanteen arviointi ja korjausehdotukset
● Kohderyhmän määrittely
● Tavoitteiden asettaminen
● Haasteiden ja mahdollisuuksien analysointi
● Valmiit julkaisuideat kuukaudeksi

Eikö kuukausipaketti tunnu tarpeelliselta?
Teemme somea myös toimeksiantona hintaan 60 € / t.

Palveluihimme kuuluu lisäksi hakukoneoptimoidut sisältötekstit - saat meiltä uutiskirjeet, tiedotteet, artikkelit ja blogitekstit hintaan 40 € / t.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Vastaamme siihen mahdollisimman pian.
Oho, jotain meni vikaan! Yritäthän uudelleen.